Doorgaan naar hoofdcontent

10 jaar ♥

Tien jaar getrouwd. Wat is díé tijd om gevlogen! 
En ik kan recht uit mijn hart zeggen dat ik niemand liever dan mijn Martin als de mijne zou willen.

Mijn grote liefde waarmee voorspoed leuker en tegenspoed dragelijker wordt.

Ik hou van die jongen, tot de schijt ons doodt. 

Morgenblond - DIY - Stempels - Ik hou van jou


Reacties

Populaire posts van deze blog

Volkswagen T3 Liefhebbers Treffen 2016

Sinds een jaar eigenaar van een Volkswagen T3 1,6 luchtgekoelde benzine camperbus. Een mond vol. En uit het hoofd geleerd.
Ik moet ondanks mijn glow-in-the-dark-blonde coupe toch nog een beetje snugger uit de hoek komen bij zo'n eerste meeting. Vond ik dan. Twijfel of het is gelukt trouwens.
De meeting kwam in mijn vizier doordat ik lid ben van de Nederlandse T3 community op Facebook. Na een jaar was ik benieuwd naar de 3d versie van al die profielfoto's
Een kleine 5 uur deden we over de rit van Vlaardingen naar Veendam. Een Treffen is leuk. De TT in Assen is leuk. De A28 vond het minder tof. De reis terug reden we in een kleine drie uur en werden we vergezeld door alle motorrijders vanaf de TT en werden wij -evenals de motoren- vanaf de berm en bruggen toegewuifd door 'Brommer kiekende lui'. Fantastisch.
Evenals het Treffen. Fantastisch!
Het gebeuren vond plaats in the middle of bubblefuck nowhere... anderen kennen het als Veendam. Het was een heerlijke stek waar ik mij me…

Kutkanker

Een beginzin en de timer op 9 minuten. Negen minuten om ongeremd te schrijven zonder mijzelf te bekritiseren. De pen moet blijven gaan tot de wekker gaat. Zonder edit (behalve wat tussenruimte om de leesbaarheid te vergroten) is dit het resultaat.
'Ik heb gedroomd dat...' Ik heb gedroomd dat er een engel kwam die oma wilde meenemen. Haar hoofd is stuk en hij wil haar meenemen naar de wereld van minder pijn. Van mij mag die engel optieven. Niet omdat ik wil dat oma pijn lijdt, maar ik kan het zelf nog niet verdragen om haar niet meer op te kunnen zoeken. Dat knielen op een bed violen mag voor mij nog wel 20 jaar uitgesteld worden.  Ik wil nog praten over opa en over hoe bot hij was.  En luidruchtig. En over hoe we hem missen.
Maar oma heeft geen 20 jaar, oma heeft nog hooguit zes maanden zei de engel.
Het gebrek aan vleugels en zijn naamkaartje op de borst doen mij ontwaken en planten mij in de wereld der wetenschap en medicijnen.
Kutengel Kutdokter Kutkanker
Ik wil oma nog aaie…

Karel Knus zoekt de grens op - Dag 5

We bezoeken de DoeZoo in Leens, waar we van alles leren over insecten, geleedpotigen, reptielen en amfibiën. Ton de bioloog geeft een presentatie over de beestjes en vertelt bij allemaal wat voor nut zij hebben voor het leven in het grotere geheel. Hij stelt dat zonder insecten er binnen 8 jaar geen leven op aarde meer mogelijk is. 
Ton, bekend met Freek Vonk die regelmatig dieren leent uit het kleine park voor onder andere zijn aanwezigheid bij De Wereld Draait Door, is een man die op het grote publiek wat nors overkomt. Hij geeft zelf aan dat hij aan één oor doof is en maant daarom de aanwezigen regelmatig vrij onsubtiel tot stilte. Enthousiasme mag, maar wel een beetje binnensmonds graag.
We zien de Afrikaanse Rozenkever, een landschildpad, sprinkhanen, een albinoslang (die Nora nog om haar nek krijgt) en Hector. Hector mag op Nora's hand. En Hector is een vogelspin. *iehhhk*Het is ook mogelijk om verschillende dieren te proeven zoals meelwormen en sprinkhanen. Als …