Doorgaan naar hoofdcontent

Volkswagen T3 Liefhebbers Treffen 2016


Studio Morgenblond | Volkswagen T3 Liefhebbers Treffen 2016
Sinds een jaar eigenaar van een Volkswagen T3 1,6 luchtgekoelde benzine camperbus. Een mond vol. En uit het hoofd geleerd.

Ik moet ondanks mijn glow-in-the-dark-blonde coupe toch nog een beetje snugger uit de hoek komen bij zo'n eerste meeting.
Vond ik dan. Twijfel of het is gelukt trouwens.

De meeting kwam in mijn vizier doordat ik lid ben van de Nederlandse T3 community op Facebook. Na een jaar was ik benieuwd naar de 3d versie van al die profielfoto's

Studio Morgenblond | Volkswagen T3 Liefhebbers Treffen 2016Een kleine 5 uur deden we over de rit van Vlaardingen naar Veendam. Een Treffen is leuk. De TT in Assen is leuk. De A28 vond het minder tof. De reis terug reden we in een kleine drie uur en werden we vergezeld door alle motorrijders vanaf de TT en werden wij -evenals de motoren- vanaf de berm en bruggen toegewuifd door 'Brommer kiekende lui'. Fantastisch.

Evenals het Treffen. Fantastisch!

Het gebeuren vond plaats in the middle of bubblefuck nowhere... anderen kennen het als Veendam. Het was een heerlijke stek waar ik mij meteen thuis voelde. Allemaal idioten met dezelfde passie en achterlijke humor. En niet een paar hè. Nee. Een heuse 75 bussen stonden er. En doordat sommige alleen van vrijdag op zaterdag of juist van zaterdag op zondag bleven, gok ik dat het totale aantal de honderd aan zou kunnen tikken.
Bovendien is er echt niet eentje hetzelfde. Ik heb in bijna elke bus kunnen binnenkijken en omdat ik reteblij daarvan werd en mijn kop niet hield, vergat ik dus foto's te maken. Wat een oen. Maar gelukkig was ik daar niet alleen en kan je toch nog meebeleven. Met dank aan Martin die je meestal chillend op mijn achterbank kunt aantreffen.

Studio Morgenblond | Volkswagen T3 Liefhebbers Treffen 2016

Studio Morgenblond | Volkswagen T3 Liefhebbers Treffen 2016

Studio Morgenblond | Volkswagen T3 Liefhebbers Treffen 2016

Studio Morgenblond | Volkswagen T3 Liefhebbers Treffen 2016

Studio Morgenblond | Volkswagen T3 Liefhebbers Treffen 2016

Studio Morgenblond | Volkswagen T3 Liefhebbers Treffen 2016

Studio Morgenblond | Volkswagen T3 Liefhebbers Treffen 2016

Studio Morgenblond | Volkswagen T3 Liefhebbers Treffen 2016Studio Morgenblond | Volkswagen T3 Liefhebbers Treffen 2016

Studio Morgenblond | Volkswagen T3 Liefhebbers Treffen 2016Terwijl wij nog nieuwe vrienden maken (die je hier niet op de foto ziet. En nee we zijn niet zó sneu, maar toevallig was op dit moment iedereen binnen eten scoren voor op de late-night-bbq), ligt Nora al hard te tukken in de bedstee.

Zie hier meteen mijn nieuwe gordijnen die ik maakte van polyester-katoen dat als het goed is minder snel onderhevig moet zijn aan de zon. (je weet wel dat grote ronde goudgele ding in de lucht dat wij in omgeving 010 een week of drie geleden voor het laatst zagen).De laatste dag werden wij nog geïnterviewd door Guus Hofstede van Camper Video over onze Karel Knus. Ik ben uiteraard enorm benieuwd wat het eindresultaat daarvan is! Wil jij meer weten over reizen met of het onderhoud van een camper, check dan zeker zijn films.Met wat buien tussendoor hadden we eigenlijk best geluk met het weer. De kids konden eindeloos spelen en wij eindeloos ouwehoeren. Kind blij. Ouders blij.


We reden anderhalve tank leeg, maar dat schijnt een bekend probleem te zijn.


Het heeft mij zo goed gedaan om met mijn gezin weg te zijn. Met mijn eigen camperbusje. Bij al die leuke mensen. Op die fijne plek.  Zeker weten dat ik dit nog eens ga doen.

Reacties

 1. Wat weer enorm leuk geschreven, voelt bijna of ik erbij was 😁

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat weer enorm leuk geschreven, voelt bijna of ik erbij was 😁

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik was er ook bij ;-) Fijne tijd met knettergekke freaks en leuk om dat hier te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik was er ook bij ;-) Fijne tijd met knettergekke freaks en leuk om dat hier te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk geschreven! En ik was er ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi geschreven. Gewoon zoals het was top weekend top mensen net als jullie tot gauw .
  Marcella

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Welke groente kan gezaaid worden in december?

Bij mij gaat er vandaag niets gebeuren in de tuin, behalve kletsen met verjaardagsvisite die de verslaving bij houdt buiten ;-)

Maar voor wie niet jarig is (of wel en juist daarom de tuin in wil vluchten), wat kun je doen in de decembertuin?
Je zou binnen kiemgroenten kunnen zaaien (ja maar ik wilde juist naar buiten!), let er goed op dat er voldoende licht en warmte is. Misschien is het zelfs wel beter om gewoon even lekker niets te doen wat betreft het voorwerk voor de moestuin. Ga gewoon lekker naar de markt of een tuincentrum en koop wat winterplantjes voor in de tuin, steek een houtkacheltje aan, verwarm je met een dikke trui en chocomel en geniet van de decembertuin.

Ik ben heel benieuwd naar jullie tuin of balkon!

Kutkanker

Een beginzin en de timer op 9 minuten. Negen minuten om ongeremd te schrijven zonder mijzelf te bekritiseren. De pen moet blijven gaan tot de wekker gaat. Zonder edit (behalve wat tussenruimte om de leesbaarheid te vergroten) is dit het resultaat.
'Ik heb gedroomd dat...' Ik heb gedroomd dat er een engel kwam die oma wilde meenemen. Haar hoofd is stuk en hij wil haar meenemen naar de wereld van minder pijn. Van mij mag die engel optieven. Niet omdat ik wil dat oma pijn lijdt, maar ik kan het zelf nog niet verdragen om haar niet meer op te kunnen zoeken. Dat knielen op een bed violen mag voor mij nog wel 20 jaar uitgesteld worden.  Ik wil nog praten over opa en over hoe bot hij was.  En luidruchtig. En over hoe we hem missen.
Maar oma heeft geen 20 jaar, oma heeft nog hooguit zes maanden zei de engel.
Het gebrek aan vleugels en zijn naamkaartje op de borst doen mij ontwaken en planten mij in de wereld der wetenschap en medicijnen.
Kutengel Kutdokter Kutkanker
Ik wil oma nog aaie…